Thomas Bigum

Efter råd fra Thomas Bigum: Her er min brødkrumme

I dag satte jeg det foreløbige punktum for mit job i Jobcenter København.

De seneste ti måneder har jeg haft to midlertidige ansættelser som jobkonsulent (eller beskæftigelseskonsulent, som det hedder i København), og jeg er nu selv lige så jobsøgende, som de borgere, jeg har mødt til samtaler og undervisning.

Punktummet blev sat med et foredrag af ekspert i sociale medier Thomas Bigum for omkring hundrede københavnske jobsøgere – et foredrag, jeg havde arrangeret på baggrund af dette tweet:

Thomas talte om pull-marketing i jobsøgningen og om at drysse brødkrummer ud på nettet, så man som jobsøger viser, at man er motiveret og har drive.

Nu er det min tur

Jeg har i ti måneder hjulpet flere københavnere i job og hjulpet endnu flere tættere på arbejdsmarkedet, og jeg kender mange af de stopklodser, udfordringer og muligheder, som beskæftigelsesloven og arbejdsmarkedet giver.

I dag står jeg selv på den forkerte side af skranken, og jeg har tænkt mig at tage Thomas’ gode råd til mig.

Derfor er dette min brødkrumme i forsøget på at tiltrække et job som jobkonsulent i et jobcenter eller hos en anden aktør.

2 thoughts on “Efter råd fra Thomas Bigum: Her er min brødkrumme

Skriv en kommentar